• Followers •

Berlaku rusuhan antara penyokong Menchester United dan Barcelona

by afiQLEViS at/on Thursday, May 28, 2009
in
0 komen

Berlaku rusuhan antara MU(Manchester United)
dan Barcelona di MYDiN Mall Kuala Terengganu
waktu kejadian jam 2.45 pagi hingga 5.00 pagi
28 Mei 2009. Para penyokong menyokong pasukan
kegemaran mereka sehingga melompat-lompat
di atas kerusi dan meja pintu gerbang MYDiN Mall
pun die main langgar2 die buat macam Fun Fair
main kereta langgar tuh sehingga jahanam punah
ranah.PokGuard MYDiN Mall iaitu Mat Bangla
tidak boleh berbuat apa-apa kerana terlalu ramai
penyokong yang menjadi gila sehingga PokGuard
Bangladesh itu berdiam diri tengok saja sambil
memegang woki-toki mainannya. Keadaan kembali
normal apabila penyokong sudah kehilangan
suara kerana terlalu banyak menjerit lalu penyokong
membeli air apabila nak masuk separuh masa akhir.


Penyokong Manchester United amat tidak berpuas
hati kerana Ronaldo main macam sial Ronaldo
amat tertekan apabila pasukan Barcelona dapat
menjaringkan 1 goal lalu Ronaldo main macam
orang giler memang giler lah. Ronaldo tidak boleh
berbuat apa lalu Ronaldo selalu main body dengan
pemain Barcelona sehingga Ronaldo mendapat
kad kuning iaitu kad sakit tertekan.. Ronaldo sikit
lagi nak bertumbok dengan pemain Barcelona
kerana Ronaldo banyak bermain body lalu Ronaldo
buat derk jer buat tak ada apa-apa berlaku ignore
jer dekat pemain Barcelona.


Penyokong Barcelona pula mengharapkan Messi
dapat menjaringkan goal kerana Messi terlalu
katang mbeng sangat. Messi mengelecek 4 orang
pemain MU didepan kotak penalti dan Messi
dihempit oleh 4 orang pemain MU lalu pengadil
membunyikan seruling dan memberikan tendangan
percuma kepada Messi. Pemain Barcelona bermain
dengan tenang cool jer tidak tertekan macam pasukan
MU nak2 Ronaldo tertekan gile. Penyokong Barcelona
amat berpuas hati kerana rentak pemainan mereka amat
bagus dan memang bijok ahh memang aku respect ahh..


Pada minit ke 10 pasukan Barcelona menjaringkan
goal nama apa ntah lupa lalu penyokong Barcelona
menjerit sekuat2 hatinya kerana terlalu gembira
sehingga ada yang pengsan. Pada minit ke 60
rasanya lupa Messi pula menjaringkan goal
dengan megahnya die menanduk bola dari hantaran
Lopez lalu apa lagi GOAL!! lah adoiyai. Lalu penyokong
Barcelona sorok penyokong MU "balik balik balik"
ntah apa dia suruh balik game tak abis lagi dah suruh
balik tak faham aku. Penyokong Barcelona pun dengan
senang hati dan berasa amat gembira dengan kemenangan
Barcelona 2 - 0 MU(Manchester United)


Dari Penyokong MU(Manchester United)
afiqLevis
(Wan Muhammad Afiq b. Wan Marzuki)


Dapat Kawan Baru Dan Mintak Tunjuk Ajar

by afiQLEViS at/on Wednesday, May 27, 2009
in
3 komen

Dalam 2 3 minggu yang lepas aku ada main game
online orang panggil game tuh game Dota..
Kalau nak main online kene download Garena
dulu baru boleh main online.. Ada satu game tuh
aku tengok ada lah seorang budak duk borak2 dengan
kawan dia yang dengan pekat loghat Terengganunya..
Aku pun apa lagi tegur lah tanya asal mana umur berapa
rupa2nya orang Terengganu sama dengan aku.. Tanya umur
pulak umur pun sama dengan aku lepas sudah2 menanya pastu
tetiba nak ajak main game sama2.. Start daripada tuh lah
aku kenal si Umar dgn Naim nih dan terus jadi kawan..

2 hari lepas baru ni Umar tolong aku adjust blog
aku nih sebab aku tak tahu macam mane nak ubah
suai blog nih nak bagi nampak cantek.. Jadi dengan
kerjasama dia,dia dah banyak tolong aku nak tukar
layout letak playlist mp3 gambar dan macam2 lagi lah..
kalau nak diikut kan bukannya susah sgt nak bagi cantek
blog nih senang jer mcm myspace jugak tapi x apa lah..
jadi pasni tak perlulah aku nak mintak die ajar lagi buat
sendiri sudah lah hehehehe :D ape2 pun terima kasih Umar..
Aku gembira dapat kawan mcm ko Umar dgn Naim.



Newbie main blog

by afiQLEViS at/on Monday, May 25, 2009
in
0 komen

Nak cakap apa tak tahu itu lah aku kat first blog ni
bagi idea skit kat aku yek.